THUIS

05/02/2009 12:26

Hoi iedereen,

Graag willen we iedereen bedanken voor de lieve woorden en berichten die we hebben mogen ontvangen om er ons doorheen te helpen, dank je.

Speciale dank aan de verpleegkundigen van P2 & P7 van het Paola kinderziekenhuis, dokter Duval (INZO) en dokter Vandenberghe (Kindercardiologie) van het Paola kinderziekenhuis, prof B. Eyskens en dr R. Heying (Kindercardiologie) Leuven Campus Gasthuisberg, de artsen & de verpleegkundigen van ITE C 509 en de verpleegkundigen van de afdeling zuigelingen te Leuven.

 

We zijn thuis van dindsdagnamiddag, joepie. Wonder boven wonder, lieze begint zelfstandig te eten (niet veel maar ook niet weinig, ze eet max 60-100 g per dag, en ze wil meeproeven van alles wat wij eten) en de rest is nog via de sondevoeding om goed bij te vullen.

Ze moet nog wel veel herstellen van haar 2 weken durende rit (handoperatie, longoedeem en onverwachts de hartoperatie) waarbij ze in totaal 800 gram is afgevallen. Deze week start ook de logopedie, pedagogie, volgende week nog een hand-polsconsultatie (waarvoor geen gips meer nodig was bij ontslag uit het ziekenhuis), ook de consultaties voor het hart (de echo's na de hartoperatie) beginnen volgende week, de kinesist voor haar luchtwegen komt elke dag langs, etc etc etc, .. en zo vliegt februari voorbij.

Een ding zullen we niet zo gauw vergeten, en das het feit dat ze in het UZ leuven op de ITE op een verpleegster haar schoot heeft gezeten (maar t was wel een heel lieve verpleegster hoor)

https://s53.photobucket.com/albums/g68/atabensyl/?action=view&current=a5f397b5.jpg

Alleen is ze zo bang, heel heel bang, om alleen te gaan slapen (en daarom slaapt ze tussen ons en in ons grote bed voor haar middagdutje) , bij het veranderen van een pamper, bij het verzorgen van de PEGsonde, bij alles wat haar doet herinneren aan haar hospitalisatie, zelfs het simpelweg veranderen van een broek, ze weent echt, ... en het zijn echt paniekweentjes met echte tranen. Maar daar zal ze zich ook wel doorslaan hoor.

Op de website van onze jongedame wat foto’s van de hospitalisatie en een filmpje van hoe blij ze wel is om thuis te zijn, bij haar hondjes. 

https://s53.photobucket.com/albums/g68/atabensyl/?action=view&current=83828c95.flv

Lieze, Sylvie & Geert

Doorzoek site

 

Foto's & Filmpjes

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden...

Daarom mocht op deze site dan ook geen foto & filmgalerij ontbreken.

Het fotoboek op de site is vol maar,...  

HIER kan je recente filmpjes en fotos bekijken van onze kleine bengel

 

Veel plezier