thuis en gesetteld

17/02/2009 12:52

Hoi iedereen,

 
het is even geleden dat we nog iets laten horen hebben hoe het met onze kapoen gaat maar lieze is, na haar openhartoperatie van 28 januari, duidelijk op haar plooi aan het vallen. In de afgelopen 4 weken is haar en ons leventje drastisch gewijzigd. Na deze operatie is ze beginnen eten (nu al 100 gram) en ze drinkt vlot melk uit een bekertje.Van haar wondes heeft ze schijnbaar geen last want ze kruipt/poepschuift al terug vrolijk rond, terwijl ze op 11/2 nog flauw in haar relax alleen maar hopla en bumba wou kijken. De relax was snel terug opgeborgen ;).
 
 
 
Ze heeft haar levenslust terug, is beginnen kleuren met wasco' s, stift en biccen en ja hoor onze was draait op volle toeren. Ze lacht me smaak en geniet veel meer van het leven.
 
 
 
De 4 consultaties van de afgelopen 2 weken (orthopedie,cardiologie, gastroentero en de vaccinatie voor RSV) waren wat teveel van het goede. Nu kan ze stilaan terug haar normale leventje terug opnemen.
 
Helaas mag ze nog steeds niet naar een creche/onthaalmoeder omdat ze nu eerst moet herstellen van haar hand & hartoperatie, ze nog veel moet bijkomen in gewicht om wat meer weerstand te hebben tegen de tijd dat ze naar school mag. Haar geopereerd linkerhandje gebruikt ze nog niet (alleen als ze tussen ons in slaapt plooit ze haar vingers). Als de 2 fixatiepinnen eruit zijn (binnen dit en 3 weken) zou ze kine moeten krijgen, en wie weet wat voor rebelse manieren ze dan krijgt.
 
Het is weer een periode van ups en veel downs geweest, maar nu hopen we dat het alleen maar nog vooruit mag gaan.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Geert & Sylvie

Doorzoek site

 

Foto's & Filmpjes

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden...

Daarom mocht op deze site dan ook geen foto & filmgalerij ontbreken.

Het fotoboek op de site is vol maar,...  

HIER kan je recente filmpjes en fotos bekijken van onze kleine bengel

 

Veel plezier