Superaktieve Lieze

20/08/2008 08:21

hey !

 

Eén maand na de hartoperatie lijkt Lieze aktiever dan ooit. Er is niks fijner dan in haar loopwagentje achter onze honden te lopen... Lieze komt goed bij in gewicht, mede dankzij de nieuwe sondevoeding (pediasure) die blijkbaar beter binnen blijft dan de nutramigen. Vorige week zijn we in Kortrijk geweest voor een kennismakingsgesprek met een handchirurg. Ditmaal hebben we een goede uitleg gekregen. Als we de operaties daar zouden laten doorgaan, moet Lieze "maar" 2 keer aan haar arm geopereerd worden. Volgens de arts bestaat de mogelijkheid dat Lieze (indien ze dat zelf wil) nog op latere leeftijd een armverlenging van maximum 5 cm kan laten uitvoeren - wat voor ons toch wel een beetje een opluchting is.

 

Verder is er ook nieuws in verband met de volgende hartoperatie, zolang Lieze klinisch goed is en niet kortademig ofzo wordt, kunnen we wachten met de operatie. Het is dus best heel goed mogelijk dat dat pas over 6 à 12 maanden doorgaat ! We zijn blij dat Lieze toch eventjes kan bekomen van haar laatste verblijf in het ziekenhuis - hopelijk is ze tegen die tijd een beetje vergeten wat de heren en dames in witte en groene pyama zoal met haar van plan zijn.

 

Ondertussen proberen we zoveel mogelijk te genieten van en met ons prinsesje - we zijn naar zee geweest (en gaan volgende week terug !), hebben gewandeld en diepgaande gesprekken gevoerd met de geiten en schaapjes in het park en vooral veel gelachen ! De nachten zijn nog steeds zwaar en véél te kort, maar hopelijk komt daar snel verbetering in...

 

Tot de volgende !

 

Geert, Sylvie, Lieze en Atalia

Doorzoek site

 

Foto's & Filmpjes

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden...

Daarom mocht op deze site dan ook geen foto & filmgalerij ontbreken.

Het fotoboek op de site is vol maar,...  

HIER kan je recente filmpjes en fotos bekijken van onze kleine bengel

 

Veel plezier