Rotaract Antwerpen Brabo en hun engagement voor "een hart voor lieze"

24/11/2009 12:43

Hoi iedereen,

 
het is al reeds een tijdje geleden dat u iets van Lieze gehoord hebt, waarvoor onze oprechte excuses. Maar zoals ze zeggen geen nieuws is goed nieuws.
 
Onze jongedame is sinds haar laatste openhartoperatie van januari aan het openbloeien. Zelfs de twee griepvaccinatie's en de mexicaanse griepvaccinatie laten haar zoals vroeger niet meer uit het lood slaan.
 
Ze heeft nu een mickeysonde ipv een lange pegsonde waardoor we kunnen gaan zwemmen. Ze leert ondertussen veel woordjes bij, is zot van poezen, speelt veel met haar konijn en honden, en haar uitstapjes naar planckendael net als de eerste zwembadgewenning zijn haar goed bevallen.
 
 
 
 
 
 
Ze begint flink op het potje te gaan en slaapt alleen 's nachts nog met een pamper. Eten doet ze nog niet zelfstandig, we blijven proberen want vooral het proeven vind ze wel leuk.
 
 
Door deze andere "gewonere" manier van leven voor en met Lieze, vooral qua opvoeden, maakt het dat we helaas soms minder tijd hebbben om jullie frequent op de hoogte te houden
Een tijdje geleden was er voor ons een leuke verrassing. Bijna één anderhalf jaar na het mooie benefiet is er wederom een actie voor Lieze.
 
De rotaract Antwerpen Brabo https://www.rotaractbrabo.be/home zal zich tijdens deze kerstperiode engageren om Lieze steun te bieden.
 

Hierbij nodigen wij iedereen, in naam van de rotaract Antwerpen Brabo, graag uit op hun jaarlijkse kerstkraam. Het kraampje staat op de Komedieplaats, voor de Bourlaschouwburg. Dus, als u een uitstapje maakt naar Antwerpen of u komt kerstshoppen, kom dan gerust even langs!!

 

Namens de rotaract Antwerpen Brabo & met vriendelijke groeten,


Geert & Sylvie

 

 

Rotaract antwerpen brabo flyer.pdf (605,5 kB)

Doorzoek site

 

Foto's & Filmpjes

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden...

Daarom mocht op deze site dan ook geen foto & filmgalerij ontbreken.

Het fotoboek op de site is vol maar,...  

HIER kan je recente filmpjes en fotos bekijken van onze kleine bengel

 

Veel plezier