oeps/steun vanuit de portugese gemeenschap/allerlei/...

19/03/2009 12:01

Oeps,

meer dan 1 maand geleden dat we nog iets gepost hebben ;(

 

Maar Lieze doet het goed hoor, alhoewel haar grootste eetmomenten voorbij zijn (nu eet ze terug als vroeger tussen de 20 & 50 gram per dag) is ze opperbest gezind. Vermoedelijk zal ze binnenkort (lees na de zomervakantie) naar de eetschool gaan. De Kleine Beer (logopedie en pedagogie aan huis) opteren voor deze werkwijze,..., bang afwachten dus. Alhoewel de pinnen nog niet uit haar arm-handje zijn is de wonde al goed genezen en mooi. ze gebruikt ondertussen alle 4 haar vingertjes en grijpt goed. Ondertussen stapt ze ook al enkele meters alleen (mits ondersteuning van) en waggelt als een eendje verder. Gisteren is ze voor de eerste keer met haar fietstoeltje op stap geweest, bij mama achterop, naar papie en mamie van mechelen. Papie van Walem was mee om de nodige logistieke-emotionele-vanalleswataardanook steun te geven om lieze het zo comfortabel mogelijk te maken. Ze was heel blij met deze uitstap. Als het beter weer wordt staan plankendael, de zoo en veel andere dier bezienswaardigheden op het programma. Ze wil ook niet meer binnen zitten, ze hupt naar de voordeur om te "ontsnappen".

Vanuit een heel andere hoek mochten wij een tijdje geleden steun ontvangen van de portugese gemeenschap van Antwerpen (via mamie van walem). Hieronder het dankwoord.

 

dankwoord portugese gemeenschap.doc (19,5 kB)

 

Binnenkort gaan we lieze inschrijven in de school waar de mama haar jongste jaren heeft doorgebracht, maar ze mag van de cardiologen niet naar de kleuterklas voor ze 3 jaar is.

Doorzoek site

 

Foto's & Filmpjes

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden...

Daarom mocht op deze site dan ook geen foto & filmgalerij ontbreken.

Het fotoboek op de site is vol maar,...  

HIER kan je recente filmpjes en fotos bekijken van onze kleine bengel

 

Veel plezier