nieuwtjes van lieze

28/03/2009 11:49

 Hoi iedereen,

 

Donderdag 27/03/09 is de eerste pin uit Lieze’s arm gegaan, en deze was 6 cm lang. Eigenlijk hadden de artsen liever dat ze nog langer bleef zitten (zo lang mogelijk zelfs) om haar armpje recht te houden, tot ze plots beseften dat er 2 pinnen inzaten. Deze pin blijft onzichtbaar en onvoelbaar en was gisteren alleen op foto te zien. Goed nieuws want zo hoeft ze ook geen gootgips aan te hebben de volgende weken/maanden want ze zou deze toch zelf verwijderen. De ingreep was heel kort en verliep vlot. Na een uurtje was ze terug boven. Maar ze blijft last hebben van vocht op haar oogjes als ze ze vocht via de baxter toedienen.Iets waar we in de toekomst bij volgende operaties zullen op moeten letten.

 

Ondertussen is ze al terug thuis en kruipt ze terug vrolijk rond. Lieze kan al een 5 a 6 stapjes alleen zetten en is er behoorlijk trots op. Ze kan eten maar wil niet, vermoedelijk/hopelijk nog een gewoonte die we zullen moeten afleren. Ze duwt al heel snel bij het begin van de maaltijd alles weg. Nu is papa een echte slechterik zondaar want hij heeft Lieze voor de TV geplaatst en kijk, mits afleiding en een strenge hand kan ze tot 90 cc drinken. Het doet niet goed om zo streng te zijn tegen haar maar wat moet moet zei mijn mama altijd en eten wat de pot schaft. Het gevecht om haar te laten eten zal nog wel wat maanden duren maar de aanhouder wint (in dit geval papa en mama).

 

In de weekends wanneer wij samen gaan werken is ze bij mamie en papie en daar amuseert ze zich kostelijk, maar ja met zo een schatten van grootouders kan dat moeilijk anders. Lieze wordt er zo hard verwend, ze moet steeds afkicken als ze daar op weekend geweest is. Niet dat dat erg is, liever afkicken van liefde dan afkicken van operatiemedicatie ;).

 

Ondertussen staan er op weer nieuwe foto’s en filmpjes op haar eigen website met voor ons toch wel deze video als subliem te beschouwen

 

https://s53.photobucket.com/albums/g68/atabensyl/?action=view&current=praalstoet.flv

 

 

 

 

 

Doorzoek site

 

Foto's & Filmpjes

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden...

Daarom mocht op deze site dan ook geen foto & filmgalerij ontbreken.

Het fotoboek op de site is vol maar,...  

HIER kan je recente filmpjes en fotos bekijken van onze kleine bengel

 

Veel plezier