handoperatie, zelfstandig eten en dagelijkse bekommernisjes

06/11/2008 06:58

 

Hoi iedereen,

 

Het is zover.Maandag 19 januari 2009 ondergaat lieze haar volgende operatie. Haar eerste radial club handoperatie. In de eerste fase gaan ze haar handje rechtzetten en dient ze 6 weken in de gips te vertoeven. Wat voor een vinnige dame als zij een GROOT probleem zal zijn. En voor papa en mama ook wel. We hopen dat ze snachts wat rust heeft met haar gips maar dat lees je het moment van de waarheid wel ;). En als ze met haar gips maar de honden niet te hard streelt.  Binnen een half jaartje na de eerste operatie kunnen ze dan van haar wijsvinger een duimpje maken. Als ze later groot is kan ze zelf beslissen om een verlening van haar onderarm aan te gaan. Hier zijn papa en mama heel blij om. Lieze, net als andere kids, zelf laten kiezen wat ze wil is volgens ons van groot belang voor haar zelfbeeld.

 

In het algemeen stelt lieze het goed. Ze is ondertussen een poepschuiverke geworden, maakt volop jacht op de honden die een matig tot groot gestresseerd leven hebben vanaf nu (het poortje dient nu eerder om de honden te beschermen dan lieze) en ze begint met mondjesmaat te eten (lees 5 hapjes). Vooral Mars, snickers, pudding, kaassaus van de spaghetti, pepersaus, cola, limonade, ijsjes,…, dus alles wat vloeibaar is en waar ze niet op hoeft te bijten. Ook boudoirs lust ze wel maar die korreltjes erboven op zijn toch zo prikkelend in haar mondje. Voor de eetproblemen krijgen we binnenkort een volledige begeleiding van de kleine beer (een gespecialiseerd centrum voor kids met eetproblemen) en we mogen toch nog rekenen op 1 jaar voor ze zellfstandig zal eten.

 

Ze is niet meer zo ziek als ze een verkoudheid heeft en ze krijgt ook maandelijks haar synagisvaccinatie en doet het dan wat minder.

 

Ook urineweginfecties zijn er sinds juni 2008 niet meer geweest, vroeger had ze er een om de anderhalve maand, we zijn ook hier op goede weg.

Toch zal wel aan haar ene urineleider moeten geopereerd worden, als ze de 10 kg bereikt, vanaf dan is het mogelijk.

Het risico is te groot om deze afwijking zo te laten.

 

Er staan ook nieuwe foto’s op de site (onder rubriek fotos pagina 2)

 

Tot binnenkort

 

Doorzoek site

 

Foto's & Filmpjes

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden...

Daarom mocht op deze site dan ook geen foto & filmgalerij ontbreken.

Het fotoboek op de site is vol maar,...  

HIER kan je recente filmpjes en fotos bekijken van onze kleine bengel

 

Veel plezier